Žena ima jednu grešku :)

Kada je Bog napravio ženu, došao je do šestog dana, radeći prekovremeno.
Došao je Anđeo i pitao ga: "Zašto trošiš tako puno vremena na nju?", i Bog odgovara: "Jesi li ti vidio što sam joj sve dao, specifikaciju prema kojoj ju oblikujem?"

"Ona mora znati prati, ali ne smije biti od plastike; treba imati više od 200 pokretnih zgolobova, svi moraju imati mogućnost za promjenu, i još da ima krilo za najmanje 4 djece… ali u isto vrijeme da ima poljubac, koji može izlječiti sve, od ozljeđenog koljena, do slomljenog srca, i sve ovo da radi sa samo dvije ruke."

Anđeo se začutio svim tim vrlinama. "Sa samo dvije ruke…. nemoguće."; "To je puno posla za jedan dan. Odmori se , pa je sutra dovrši."
"Ne želim to", protestirao je Bog. "Tako sam blizu da završim ovo biće, što je mom srcu drago."

Anđeo se približio i dotaknuo ženu. "Bože, kako si je napravio tako meku!"
"Jest, mekana je", kaže Bog, "ali napravio sam je da ima i snagu. Nećeš vjerovati što sve žena može izdržati!"

"Može li misliti?", upitao Anđeo.
Bog odgovara: "Ne samo da može misliti, može i surađivati i dogovarati se."

Anđelu nešto privuče pažnju i dotakne ženino lice. "Bože, izgleda da ovaj model ima jedan propust. Nisam li ti rekao da previše toga stavljaš na nju?"
"Nije to nikakav propust,… to je suza", ispravi ga Bog.
"Čemu to?", upita Anđeo.
"Suza je njezin način da se izrazi, njena tuga, njena ljubav, njena samoća, njena bol i njen ponos."
Ovo je ostavilo jak utisak na Anđela, "Ti si genije. Na sve si mislio. Žena je sjajno biće."

"To je istina. Žena ima zadivljujuću snagu. Žene podnose teškoće; nose tugu, ali znaju za sreću, ljubav i svoje mišljenje. One se smiju, kad žele vrištati; žene pjevaju, kad žele plakati; plaču kad su sretne i smješkaju se kad su nervozne… Bore se za ono u što vjeruju. One su protiv nepravde.
Ne priznaju "NE" kao odgovor, ako postoji drugi i bolji način za rješenje. Sve od sebe daju za svoju obitelj. One prate prijateljicu k doktoru, zato što se boji….
Žena voli bez granice…
One plaču kad im djeca dožive nešto novo i lijepo u životu i raduju se dobrobiti svojih prijatelja. One se raduju kad čuju za neko rođenje ili vjenčanje. Srce se njihovo slomi kad čuju za smrt drage osobe.
One tuguju za izgubljenom voljenom osobom, ali su jake i kad više nema ničega za što bi se borile.
Žene znaju da samo jedan poljubac, samo jedan zagrljaj može izlječiti slomljeno srce."

… Ipak, žena ima jednu grešku: ONA ZABORAVI KOLIKO VRIJEDI !!!!

14 komentara

 1. Kada je djevojka tiha – misli na milijun stvari. Kada djevojka ne reagira – duboko je zamišljena . Kada te djevojka upitno gleda – pita se koliko dugo ćeš kraj nje ostati . Kada djevojka odgovori: ‘sa mnom je sve u redu’ – onda ima grdne probleme. Ako te djevojka prodorno promatra – pita se zašto je lažeš. Kada djevojka spusti glavu na tvoje grudi, želi da zauvijek ostaneš kraj nje. Kada te djevojka želi vidjeti svaki dan- sviđaš joj se (voli te) . Ako djevojka kaže: ‘Volim te’ – ona to zaista i misli. Kada djevojka kaže: ‘Nedostaješ mi’ – onda ne nedostaješ nikom na svijetu vise nego njoj. Pošalji ovo dalje na 15 adresa s tvoje liste ili ćeš doživjeti ljubavnu nesreću. U petak će te poljubiti neko tko te voli . Ne smiješ prekinuti ovaj lanac!! Kopiraj tekst i onda ga zalijepi u novo pismo da bi izbjegao pojavljivanje čudnih znakova prije teksta; zbog čega pismo postaje nečitko! Trebaš ovo poslati u naredne 143 minute na 15 adresa i ako poslije toga na F6 pritisneš vidjet ćeš na svom monitoru velikim slovima ispisano ime tvoje ljubavi. Čudno, ali (kažu) istina

 2. Evo cure napravljen je forums kole …pa sad trazimo moderatorice koje ce odrzavati forum zivim..od vas se zahtjeva da pisete o dogadajima iz grada i iz skole…pa tko ima volje mi cemo da pokazemo i da se udruzimo da pokazemo da imamo najbolju skolu na svijetu i da je predstavimo u najjboljem svijetlu…okolici za vise informacija javite se Goranu…evo linka od foruma

  http://ss-novitravnik.com/forum/index.php
  http://ss-novitravnik.com/forum/index.php
  http://ss-novitravnik.com/forum/index.php
  odite i registrirajte se a mi cemo Vam dati moderaciju sve sto vas zanima javite se…pozdrav Nadamo se da cete se odazvati pozivu;)

 3. bok cure!!!! Koliko sam shvatio vi cete sad u 3.razred gimnzije u novom travniku?!
  daj mi molim vas recite dali vi znate neku jednu vesnu isto ide sad u 3.raz gimnazije u novom travniku,sad je na moru bila u pakostanima 2mj.????????????
  molim vas da mi odgovorite u najkracem mogucem roku

Komentariši